kamer of ruimte voor sex afspraak

per uur, kamers paar uur, dag kamers, gelegenheidskamer, kamer voor een date, geheime afspraak, kamers voor gelegenheidsstellen, kamers voor stellen, kamers huren. Die ze thuis om welke reden dan ook niet kunnen beleven. Deze kamer is te huur 2 uur voor 75,- tussen.00.00 Buiten deze tijden en in het weekend rekenen wij een toeslag van 15,- Masterbedroom' Kinky Romantica' De Masterbedroom 'Kinky Romantica' is een ruime romantische kamer met diverse speeltjes voor meer plezier, zoals handboeien. Het is teveel om op te noemen maar speciaal zijn zeker, onze elektro mogelijkheden, nursing speeltjes, Japanse vibrator set, neukmachine, body bag en dwangbuis zijn allemaal aanwezig in deze sm studio Den Haag. De SM kinky doma SM suite voldoet aan alle wettelijke eisen die de gemeente Den Haag dat wij ons alleen toeleggen op verhuur, bemiddelen wij niet tussen professionele dames en/of heren. Wij zijn een klein discreet hotel die op een mooie landelijke lokatie zeer ruime kamers verhuurd aan gelegenheidstellen die hun geheime, second love willen ontmoeten voor een intiem moment of koppels die een leuke tijd samen willen doorbrengen in een kinky kamer een swingers kamer of een wilde overnachting.

Deze kamer is te huur 2 uur voor 95,- tussen.00.00 Buiten deze tijden en in het weekend rekenen wij een toeslag van 15,- Masterbedroom 'Jungle Lodge' De masterbedroom 'Jungle lodge' zegt het. In andere grote openbare hotels kun je pas vanaf.00 inchecken en zijn alleen te boeken voor een hele nacht. Dus wil je gezellig en rustig van elkaar genieten reserveer dan bij ons. Glijmiddel, condooms en alle vormen van clean middelen zijn voor handen. In deze kamer voelt u zich zeer zeker op uw gemak, om een tipje te proeven van een '50 tinten grijs spel'. Een gezellige zithoek met een mini bar incl gratis koffie, thee en fris. Tot slot is er een sfeervolle zithoek met een open haard waar je even kunt ontspannen of onder het genot van een drankje inspiratie kunt opdoen met films van Doma TV advertisement doma 40 jaar jubileumjaar 2019 John startte Op 16 September 1979 officile Doma. Whatsapp HotLine uitsluitend voor, suite reservering, app ons direct via de Whatsapp button ( Button only working on a smartphone ). De Suite is te reserveren dagelijks van.00 uur t/m.00 uur.

Gratis drankjes - Landelijk maar makkelijk aan te rijden, locatie ligt tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Hygine en respect staan bij ons hoog in het vaandel. Kenmerkend is de huiselijke kinky Den Haag sfeer die u bij ons aantreft en natuurlijk in de winter een sfeervolle open haard.