stel zoekt slaaf

advertenties per e-mail? Utrecht (UT) Samen iets opbouwen? Hallo allemaal, na jaren van toneel spelen ben ik eindelijk uit de kast, en op zoek naar een lieve man met wie. Amsterdam (NH zullen we samen iets leuks van maken? 09-06, amsterdam op zoek naar een gehoorzame slaaf. Meesteres Katja zoekt goede slaaf,.o.t.k. Voor Meester(es) ervaren bi slaaf ter beschikking Voor Meester(es)TV, Die kan ontvangen om Harde Straffen en pijnigingen, uw Wensen en Orders te moeten ondergaan, ook voor koppels beschikbaar of in groep ondergaan voor Vaste slaaf te worden, ben ook beschikbaar Voor Pooier waarvoor ik slaaf.

SM & Bondage Dating &bdsm Contacten Slaaf gezocht - steelmoonvzw Slaaf - te koop aangeboden Voor Meester(es) - steelmoonvzw Stel Zoekt Slaaf Casa Privada Den Haag / Utrecht Prive

Stel zoekt slaaf
stel zoekt slaaf

Ben 47 jaar. Ben jij die lieverd, die net als ik gek is op de natuur, samen leuke dingen sexcontact in paterswolde wil beleven en er iets moois van wil make. Ik ben peter een spontane man van 41 jaar. Ik ben joey een 35 jarige man die toe is aan de volgende stap in het lev. Assen (DR ben je de man voor mij? Ik hoop op deze manier.