ik wil mijn vrouw zien neuken

me, schatje daar fantaseer ik nu al zo lang s nachts over, wil je me nu schoon likken, lik het sperma van die kerels uit mijn kut, en ik wil dat enkel jij dat doet, ik speel. Weldra begon hij te spuiten en met grote stralen spatte zijn sex xhatt nl roomwitte zaad op zijn borst en buik. Hij begon heel close met haar te dansen en hij speelde met haar borsten. Ik volgde op een afstandje.

Een onschuldig spelletje voor iedereen, de mannen in de trucks zien dat graag en er kan toch niet veel gebeuren, juist op het gas duwen en het is voorbij. Zij bekijkt de twee met een blik die boekdelen spreekt. Mijn naam is Rebecca en ik ben 18 jaar. Hij draagt mij op handen. Nu ja niets aan te doen, dus doet ze haar rokje uit en staat ze daar zonder slipje open en bloot, ik tracht voor haar te staan maar zie dat dat niet lukt, en dat ze voor de andere klanten met haar kutje bloot staat. Ik keek hoe mijn vrouw werd klaar gevingerd en vlak naast mij zag ik haar spijkerharde tepels op haar borsten mee wiegen. Hans zoog onverdroten door en ik spoot straal na straal in zijn mond.

Ze kan dan zien hoe een andere vrouw zich volledig overgeeft, zonder schuldgevoel, of gene, of schaamte. Ik heb ik weet niet hoe vaak geneukt. Nogmaals; ik hoop het binnen niet afzienbare ook te beleven met mijn lieve vrouw, maar ik kan het niet afdwingen. Niets is gedwongen, iedereen doet mee uit vrije wil. Ik vraag natuurlijk aan mijn vrouw wat hij te zeggen had. Hij gaat je neuken. Terwijl hij dat deed keek ik naar hem en ik zeg net het topje van zijn lulletje op en neer stuiteren toen hij sprong. Ik heb heel lang dezelfde fantasie gehad, en op een dag heb ik er met haar over gepraat. Toen naar bed en ik kan zeggen; Het was heerlijker dan ik had durven dromen.ik wil mijn vrouw zien neuken

Hebben andere mannen dit ook of ben ik raar? Mijn vrouw wil buurman neuken na een wens Mijn vrouw wil geneukt worden door een andere man. Ik ben niet zo een verhalenschrijver maar toch wilde ik mijn verhaal met de lezers van deze verhalensite delen. Mijn vrouw Susan (38) en ik Frans (42) dromen al jaren over sex met anderen. Eerlijk gezegd geldt dat meer voor mij dan voor Susan die het graag bij een fantasietje.